Get In Touch
Gamle Forusveien 20 4033 Stavanger
[email protected]
+47 46 415 415

Transport og Flytting

 

Transport-flytting.no – Fra idé til en helhetlig digital opplevelse

Vi er stolte av å presentere et omfattende prosjekt der vi har hatt ansvaret for hele den digitale transformasjonen av Transport-flytting.no. Vårt mål var å skape en helhetlig digital opplevelse som ikke bare ser profesjonell ut, men også fungerer sømløst og effektivt.

Leveranser:

  1. Nettsideutvikling:
    Vi designet og utviklet en responsiv og brukervennlig nettside som er optimalisert for både hastighet og SEO. Nettsiden fungerer som en kraftig salgskanal og informasjonsportal, med fokus på en smidig brukeropplevelse. Den er også bygget for fremtidig skalering og enkle oppdateringer, slik at bedriften kan vokse uten tekniske begrensninger.
  2. Reels Produksjon:
    Vi produserte engasjerende og kreative reels som effektivt kommuniserer merkevarens kjernebudskap. Disse korte videoene er skreddersydd for sosiale medier og har bidratt til økt engasjement og synlighet for merkevaren på plattformer som Instagram og Facebook.
  3. SEO & Google Ads:
    Søkemotoroptimalisering og Google Ads var avgjørende for prosjektets suksess. Vi implementerte effektive SEO-strategier for å sikre høy rangering på Google, samt gjennomførte målrettede annonsekampanjer via Google Ads. Resultatet har vært økt trafikk og flere konverteringer gjennom betalte og organiske søk.
  4. Ny logo og visuell identitet:
    Merkevarens identitet handler ikke bare om navn, men også visuell presentasjon. Vi designet en ny logo og utviklet et visuelt identitetssystem som reflekterer bedriftens verdier og estetikk. Denne nye visuelle identiteten gir bedriften en konsistent og profesjonell fremtoning på alle kontaktpunkter, fra nettside til sosiale medier.

Resultat:
Gjennom denne helhetlige tilnærmingen har vi ikke bare forvandlet Transport-flytting.no sin digitale tilstedeværelse, men også styrket deres posisjon i markedet. Prosjektet har bidratt til økt synlighet, mer engasjement, og en robust digital plattform som er klar for fremtidig vekst og suksess.


Task

Helhetlig Digital Transformasjon

Back

This website stores cookies on your computer. Cookie Policy