Get In Touch
Gamle Forusveien 20 4033 Stavanger
[email protected]
+47 46 415 415

Transport og Flytting

Vi er stolte av å presentere et omfattende prosjekt der vi har tatt hånd om alt fra nettsideutvikling til visuell identitet for vår kunde. Vårt mål var å skape en helhetlig digital opplevelse som ikke bare ser bra ut, men som også fungerer sømløst.

Nettsideutvikling

Vi har designet og utviklet en responsiv, brukervennlig nettside som er optimalisert for både fart og SEO. Nettstedet fungerer som en kraftfull salgskanal og informasjonsportal, og er bygget med tanke på fremtidige oppdateringer og skalering.

Reels Produksjon

Vi har skapt engasjerende reels som formidler merkevarens kjernebudskap på en kreativ og effektiv måte. Disse korte, fengslende videoene fungerer utmerket for sosiale medier og bidrar til økt engasjement.

SEO & Google Ads

Søkemotoroptimalisering og Google Ads har vært kritiske komponenter i dette prosjektet. Vi har implementert en rekke strategier for å sikre høy rangering i søkemotorer og effektive annonsekampanjer som gir resultater.

Ny Logo og Visuell Identitet

Identiteten til et merke er mer enn bare et navn – det er også visuell presentasjon. Vi har designet en ny logo og et visuelt identitetssystem som inkorporerer merkevarens verdier og estetikk, og som gir en konsistent og profesjonell fremtoning.

Med dette helhetlige tilnærmingen har vi ikke bare transformert den digitale tilstedeværelsen, men også posisjonert merkevaren for fremtidig suksess.

 

Task

Helhetlig Digital Transformasjon

Back

This website stores cookies on your computer. Cookie Policy