Get In Touch
Gamle Forusveien 20 4033 Stavanger
[email protected]
+47 46 415 415

Digitale muligheter for din bedrift

Tenk nytt med SocialLab. Våre dyktige og erfarne team-medlemmer kan spare din bedrift for mye tid og ressurser. Vi tilbyr våre tjenester i hele Norge og vil gjerne møte deg på ditt eller vårt hovedkontor i Stavanger. Tilpasset dine behov, vi kan starte med strategi utviklingen på kort varsel.

Vi kan inkludere hjemmeside i den månedligeprisen.

Har du et prosjekt?

Ta kontakt med oss så vil vi finne en løsning som passer til deg, vi kan også skreddersy en individuell pakke til deg.

 Vi rapporterer månedlig, så du ser utviklingen. Sammen med oss kan vi føre inn korrigeringer i valgt strategi. Ved å velge en av våre pakker får du synlighet, visuell-profil elementer og varemerke strategi.

Sammen bygger vi kommunikasjon og skaper en oversikt over målgruppen din. 

Spar tid og penger med SocialLab abonnement.

Velg mellom 1, 2 eller 3 års bindning og få en redusert månedpris.   

Se video eksempel
Strategiutvikling

Valg av digitale og tradisjonelle markedsføringskanaler som skal brukes og hva slags aktiviteter som skal gjennomføres. Strategien kan endres underveis for å oppnå bedre resultater. Det er alltid forbedringspotensial og det kommer stadig nye måter å nå målgruppen.

Ads | Reklame-annonser

Vi skaper kreative Ads basert på den grafiske identiteten til bedriften din. Har du ikke visuellprofil enda? Så kan vi hjelpe deg med det. Vi styrker merkevare attributter, elementer som kun din bedrift bruker. Kreative Ads skaper oppmerksomhet og bygger ønskede assosiasjoner.

Animasjon

Vi får identiteten din til å leve. Animasjonen skal inneholde samme elementene som reklamebannere, med et unntak, disse skal være dynamiske. En kombinasjon av statiske bilder og dynamiske bilder vil forsterke budskapet. Animasjonene kan bli enkle og mer avanserte. Dette finner vi sammen ut.

Sponset reklame

Dette er bare kjekt. Vise alle kreative ideer til målgruppen på mobil og dataskjermer! Med sponset reklame sender vi kunder til SoMe profilen din, nettside eller et arrangement. Med sponset reklame viser du at du er tilstede. Et klart budskap gjør din bedrift mer synlig, vær der målgruppen din er til rett tid.

Annonse analyse på SoMe

Det er like spennende å kjøre reklamen ut som å lese av resultatene av en kampanje. Hvordan reagerer målgruppen på ulike kampanjer, forbedrer budskapet, gir nyttig informasjon om kundereisen. Vi samler data som demografi, alder, interesser. Basert på annonse analyse kan vi bli mer presise på neste kampanjer.

Delvis oppdatering av nettside

Kreative Ads og animasjonen kan bli synlig på nettsiden også. Uansett hvor dine kunder klikker, kommer de frem til det budskapet vi ønsker å formidle. Dette krever en del endringer i nettsidens oppsett. Vi er godt kjent med UX/UI design så en betydelig forbedring av nettsted kan forventes.

Full nettside analyse og rapport

Vi samler dataene fra google analytics og rapporterer fra sosiale medier, hvor vi gjennomfører en grundig markedsanalyse for din bedrift. Det er en kombinasjon som kan gi din bedrifter en bedre og dypere forståelse på hvordan dine kunder velger å handle.

Utvikling av reklamemateriell

Vi er helt rå på design og profilering. Våre designere har lang og bred erfaring i profilering. Vi kan produsere alt fra reklameposter i A4 format, til en genser, reklameskilt og mye mer! Dette vil kunne bidra til å forsterke din visuelle identitet på sosial medier, nettside og i lokaler.

This website stores cookies on your computer. Cookie Policy